Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

04:01
CAT® LINK - працюйте швидко і без помилок!
Cat® Link

Cat® Link - це незамінний моніторинг у реальному часі, що дозволяє керувати парком машин на основі точних даних, а не здогадок. Система Cat® Link включає цифрове обладнання Product Link ™ та програмне забезпечення VisionLink®.



Cat® Link дистанційно збирає дані з усіх ваших машин і надає їх для вас в наочному вигляді Вам требуется качественная полимерная арматура для домашних цементных опалубок? В этом случае мы готовы предоставить для вас самую лучшую Стеклопластиковая арматура Хмельницкий превосходством данной продукции вы окажетесь очень довольны и при этом секономите достойные деньги на доставке.. При будь-якому масштабі проектів ви в реальному часі бачите стан і боту всієї своєї техніки (і Cat, і інших марок) на кожному робочому майданчику. Система Cat® Link встановлена ​​на всіх екскаваторах нового покоління, що дозволяє виконувати боту не тільки швидше, а й ефективніше.



PRODUCT LINK™

Контролюйте для кожної машини: її географічне положення, напрацювання, споживання палива, коди діагностики, тривалість простоїв та інші параметри - по стільниковому каналу (в стандартному постачанні) або по супутниковому каналу (опція).

VISIONLINK®

В екранному інтерфейсі VisionLink показуються повні і систематизовані дані про всі машини Вам требуется лучшая металлопластиковая арматура для больших цементных покрытий? В этом случае мы рады продать для вас самую качественную Стеклопластиковая арматура Мелитополь превосходством данной продукции вы останетесь весьма удовлетворены а также секономите немалые деньги на доставке.. Управління парком машин спрощується, оскільки ви сможете приймати обґрунтовані і правильні рішення.

MY.CAT.COM

На вашій сторінці веб-сайту my.cat.com ви отримуєте доступ до даних від Caterpillar і вашого дилера Cat. Графіки техобслуговування, заявки на запчастини і сервіс, гарантійна інформація та багато іншого - все в одному місці, за одним логіном Вам требуется хорошая металлопластиковая арматура для ваших цементных направлений? Тогда мы готовы предоставить для вас самую качественную композитная арматура Запорожье превосходством коей вы будете весьма довольны а также секономите немалые деньги на доставке.. Пряме посилання на ваш акаунт у VisionLink також здесь.

Дізнатися більше про систему Cat® Link можна за номером 0 800 300 350.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 138 | Добавил: marian1gwe | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar